Aan De Waterkant

vanaf € 175 per week
Bed and Breakfast “Aan de Waterkant” ligt op 50 meter afstand van de toegang tot het Nationaal Park “De Weerribben” aan de splitsing van het kanaal Steenwijk-Ossenzijl en de Kalenbergergracht, de doorgaande vaarroute naar Friesland. De B & B beschikt over twee eigen aanlegplaatsen en biedt daarmee booteigenaren of hun passagiers een unieke gelegenheid om de nacht door te brengen in een aangenaam verblijf met een eigen, persoonlijke sfeer. Voor mensen met een eigen kano biedt  "Aan de Waterkant" een fijne pleisterplaats op hun tocht naar en door de Weerribben.

U overnacht in een comfortabel gastenverblijf met badkamer met douche en ligbad, een aangrenzende kleine keuken met o.a een magnetron en een kleine koelkast. Via een aan de badkamer grenzende kas heeft u een eigen toegang tot uw verblijf. Aan de Waterkant" is omzoomd door een grote tuin, waarin het heerlijk is vertoeven. U beschikt over een eigen terras en kunt 's avonds genieten van een prachtige zonsondergang op het terras aan het water, onder het genot van bijv. een glaasje wijn. Bij mooi weer kan buiten worden ontbeten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

PrijsKwaliteit

Vergelijkbare accommodaties

Prijzen en beschikbaarheid op deze website zijn onder voorbehoud. Neem altijd contact op met the aanbieder voor actuele informatie.

In de buurt!

Bekijk alle activiteiten in de buurt >
Laatst bekeken