Bij ons Thuis

vanaf € 215 per week
Bij Ons Thuis, een ontmoeting met het beste van twee werelden. Bij Ons Thuis is 'passie voor sfeer'. Bij Ons Thuis bestaat uit 'De Ridder van Zuthem' en 'De Hooiberg'. Hier ontvangen wij sinds begin 2009 onze gasten uit binnen- en buitenland.
 
'De Ridder van Zuthem'
Een Bed & Breakfast gevestigd in een oud monumentaal herenhuis in de historische binnenstad van Zwolle, smaakvol ingericht en van alle luxe voorzien. De beste restaurants, musea, theaters en winkels van Zwolle vindt u allemaal op loopafstand van de ‘Ridder van Zuthem’.
 
'De Hooiberg'
Hebben wij gerenoveerd en ingericht tot een sfeervol appartement dat is voorzien van alle comfort met moderne klassieke elementen. Dit appartement bieden wij ook aan als bruidssuite, natuurlijk met extra veel luxe en romantiek. De locatie ligt op fietsafstand van het centrum van Zwolle. Midden in de natuur, waar stukken bos, weiland en akkers elkaar afwisselen. Prachtig voor wandelingen en fietstochten of juist om kunst, cultuur en culinair te proeven in de Hanzestad Zwolle.
 
Wij kijken uit naar uw komst in een van onze gastenverblijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PrijsKwaliteit

Vergelijkbare accommodaties

Prijzen en beschikbaarheid op deze website zijn onder voorbehoud. Neem altijd contact op met the aanbieder voor actuele informatie.

De aanbieder:
Bij ons Thuis
Telefoon: 06 385 395 41

Meer info en reserveren

In de buurt!

Bekijk alle activiteiten in de buurt >
Laatst bekeken