Buggenhoutse woonwagen

vanaf € 350 per week

Bed & Breakfast ‘Halte Baarland’ is een kleinschalig logeeradres op een prachtige landelijke plek in het mooie Zeeuwse natuurgebied ‘De Zak van Zuid-Beveland’.

De B&B ligt een halve kilometer buiten het pitoreske dorpje Baarland en op loopafstand van de Westerschelde en het strandje van Baarland. U slaapt in een originele Buggenhoutse woonwagen. Romantischer kan bijna niet.

U kunt heerlijk fietsen langs de bloemendijken van Zuid-Beveland. We hebben tegen een kleine vergoeding onze fietsen klaar staan voor gebruik.

Onderweg komt u diverse theetuinen tegen waar u voor een schappelijk bedrag een kop thee of koffie kunt nuttigen met heerlijk (vaak zelfgemaakt) gebak.

U verblijft in een authentieke Buggenhoutse (Pipo) woonwagen met een gezellig zitgedeelte en een slaapgedeelte. Bij de wagen is een ruim terras met eettafel aanwezig.

De wagen is voorzien van een wastafel met warm- en koud water. Er staat een waterkoker. Op koude dagen kunt u lekker een verwarming aanzetten.

U kunt gebruik maken van de luxe wasinrichting met ligbad en (stort)douche in een Zweeds houten huisje in de mooie tuin. Daar is ook het keukentje met afwasgelegenheid, koelkast, koffiezetapparaat en kookplaatje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PrijsKwaliteit

Vergelijkbare accommodaties

Prijzen en beschikbaarheid op deze website zijn onder voorbehoud. Neem altijd contact op met the aanbieder voor actuele informatie.

De aanbieder:
Henrieke de Jong
Telefoon: 31113230637

Meer info en reserveren

In de buurt!

Bekijk alle activiteiten in de buurt >
Laatst bekeken