Hunebedstee

vanaf € 490 per week
De Hunebedstraat is één van de oudste straten van Borger. De weg doorkruist het oude dorp (Old Börger) en komt uit bij het grootste hunebed van Nederland. Op deze plek zijn wij nog maar kort geleden komen wonen. Er was al een gastenverblijf met een bed & breakfast voorziening, die wij opnieuw ingericht hebben.

Het Hunebedstee

Onze bed & breakfast heet de Hunebedstee. Een stee staat voor een plaats of ruimte om te verblijven, wat ons betreft moet dat op een plezierige plek en volgens onze gasten is dat het zeker. Opvallend is het ruime uitzicht over het veld vanuit het gastenverblijf en toch verblijft u op loopafstand van het dorp waar veel te doen is. De Hunebedstee is een romantische plek en bovendien comfortabel.

Volop gemak

Ons gastenverblijf (met eigen entree) bestaat uit een hoofdverblijf en aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Er zijn twee eenpersoons boxspring bedden, een afsluitbare kitchenette met electrische kookvoorziening en Nespresso, een eettafel, een bankstel en fauteuil. De ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming en gratis Wifi. Bovendien is de afsluitbare fietsenstalling voorzien van een stopcontact, zodat ook de e-bikes weer opgeladen kunnen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

PrijsKwaliteit

Vergelijkbare accommodaties

Prijzen en beschikbaarheid op deze website zijn onder voorbehoud. Neem altijd contact op met the aanbieder voor actuele informatie.

In de buurt!

Bekijk alle activiteiten in de buurt >
Laatst bekeken