Bed and Breakfast Maastricht

 

Bed and Breakfast Maastricht ligt gelegen op de mooiste plekjes van de stad. Zo kunt u direct vanuit uw bed and breakfast in Maastricht de stad verkennen. De oude binnenstad van Maasticht is prachtig. De bed and breakfast in Maastricht zijn gevestigd in deze oude binnenstad. Maar ook daarbuiten komt u mooie bed and breakfast tegen. Zo overnacht u bijvoorbeeld in het heuvellandschap. Hier heeft u een schitterend uitzicht vanuit de bed and breakfast. Maastricht is makkelijk te verkennen vanuit een bed and breakfast. In de stad komt u dan ook veel leuke uitstapjes, winkels en restaurants tegen. Bekijk de accommodaties in Maastricht die uniek zijn gelegen. Leuk voor een weekendje weg in Limburg of een paar dagen weg. Verblijf in een bed and breakfast in Maastricht en geniet van een mooie omgeving!

Ontdek deze accommodaties in Maastricht!

Bed and Breakfast Maastricht: Bourgondisch genieten!

Maastricht is een stad waar u leuke uitstapjes kunt maken. Voor elke interesse en leeftijd heeft u volop keuze. Zo kunt u in de stad genieten van veel verschillende winkelstraatjes. Daarnaast treft u in de stad veel bezienswaardigheden. Zoals het Vrijthof, Sint-Servaasbasiliek en natuurhistorisch museum. Ook voor leuke activiteiten in de omgeving staat Maastricht bekend. Zo kunt u heerlijke wandelen en fietsen in het heuvellandschap van Maastricht en de omliggende dorpen. Als u in de stad komt merkt u direct de gastvrijheid. De Bourgondische sfeer geeft u het gevoel dat u in het buitenland bent. Ontdek Maastricht en boek een bed and breakfast in het centrum!   

 Bed and Breakfast Maastricht: Overnachten op unieke locaties!

Door het afwisselende landschap liggen de accommodaties zowel buiten als binnen de stad uniek gelegen. Zo treft u in de stad B&B locaties die uitkijken op het Vrijthof. Door de gunstige ligging van de accommodaties kunt u eenvoudig uitstapjes maken in en buiten de stad. Door de heerlijke gastvrije sfeer is een bed and breakfast Maastricht zeker een aanrader.

Bed and Breakfast Maastricht

Top 5 redenen voor het boeken van een bed and breakfast in Maastricht

  • Bed and Breakfast Maastricht aan het Vrijthof
  • Schitterende omgeving
  • Mooie bezienswaardigheden in de omgeving van uw bed and breakfast in Maastricht!
  • Volop wandel en fiets routes
  • Prachtig uitzicht vanuit uw bed and breakfast op de omgeving

 

 

Ontdek de mooiste accommodaties in Maastricht!

  • Mooie accommodaties
  • Informatie over de provincie
  • Overzicht van activiteiten, bezienswaardigheden en restaurants
  • Direct contact met de eigenaar