Hotel Haarlem

 

Hotel Haarlem is ideaal voor een bezoek aan deze mooie stad en de omgeving! Haarlem heeft een rijke geschiedenis en dit zie je terug in de cultuur van de stad. In de stad kom je tal van leuke winkels, musea en restaurants tegen. Daarnaast is er in Haarlem veel leuks te bezoeken. Vanuit het hotel in Haarlem kun je jezelf direct verdiepen in de historie van de stad of de omgeving verkennen. In Haarlem en omgeving is genoeg te beleven voor jong en oud! Leuk om te ontdekken vanuit een van de hotels in Haarlem!

Ontdek deze accommodaties in Haarlem!

Hotel Haarlem

Hotel Haarlem voor jouw verblijf in het historische centrum!

Als je gaat overnachten in Haarlem kom je het schitterende oude centrum tegen. Hierdoor zou het goed kunnen dat je gaat overnachten in een van de historische gebouwen. De hotels in Haarlem zijn dan ook centraal gelegen in het sfeervolle centrum. In een hotel in Haarlem ervaar je echt de persoonlijke service en kun je genieten van de faciliteiten in het hotel. Als je tijdens je verblijf nog wat extra informatie nodig hebt kun je altijd een van de medewerkers aanspreken. Zij zullen je helpen met het vinden van de meest geschikte uitstapjes in de omgeving. Natuurlijk zijn deze allemaal gelegen in de directe omgeving van het hotel in Haarlem!

Aan welke activiteiten en bezienswaardigheden je dan moet denken? Denk bijvoorbeeld aan het Tylers museum. Dit is het oudste museum van Nederland. Als je door de stad loopt kom je op de Grote Markt de Grote of Sint-Bavokerk tegen. Deze kerk is zeker een bezoek waard! Als je benieuwt bent naar alle activiteiten in Haarlem kun je de activiteiten pagina van Noord-Holland bekijken. Zo weet je vooraf al wat je kunt beleven vanuit je hotel in Haarlem!

Top 5 redenen voor het boeken van een hotel Haarlem