Weekendje weg Drenthe

 

Weekendje weg Drenthe is genieten van de leuke steden en de schitterende natuur is Drenthe! Drenthe staat bekend om de Hunebedden. Dit cultureel erfgoed moet u dan ook zeker bezoeken. Tijdens uw weekendje weg in Drenthe kunt u genieten van mooie accommodaties. Zo zijn er in Drenthe leuke bed and breakfast, vakantiehuizen of hotels te vinden. Vanuit uw accommodatie kunt u genieten van een mooie weekend weg in Drenthe. Het afwisselende landschap en de leuke uitstapjes tijdens u weekend in Drenthe zorgen ervoor dat u kunt genieten van een unieke provincie. Door het schitterende landschap liggen de accommodaties in Drenthe uniek gelegen. Ontdek de mooiste accommodaties voor uw weekendje weg in Drenthe!

Ontdek deze mooie accommodaties voor een leuk weekendje weg in Drenthe!

 Weekendje weg Drenthe

Weekendje weg Drenthe met natuur en cultuur! 

Drenthe is een heerlijke provincie met een aparte geschiedenis. De 52 Hunebedden getuigen van het verleden. Deze mooie oude cultuur komt u dan ook op veel plaatsen in Drenthe tegen. Naast de mooie cultuur kunt u genieten in de natuur van Drenthe. Zo kunt u tijdens uw weekendje weg in Drenthe uren wandelen en fietsen. Maar ook het onbekende oostrand is leuk voor een bezoek. Hier ziet u de afgraving van de veengebieden. Drenthe staat bekend om de Hunebedden. Deze moet u dan ook zeker bezoeken als u in Drenthe bent! De Hunebedden liggen in drie gebieden. Rond Emmen, op de Hondsrug en bij Havelte. Hier kunt u dan ook mooie wandelingen of fietstochten maken.

Tijdens uw weekendje weg in Drenthe kunt u overnachten in de bossen, in een dorpje of op het platteland. Daarnaast kunt u kiezen uit een mooie hotel in Drenthe, vakantiehuis in Drenthe of bed and breakfast in Drenthe. Door het schitterende landschap liggen deze accommodaties mooie gelegen. Vanuit uw accommodatie in Drenthe kunt u direct leuke uitstapjes maken. Zo kunt u genieten van leuke activiteiten in de steden, mooie bezienswaardigheden ontdekken of genieten in de natuur van Drenthe! Tijdens een weekendje weg in Drenthe kunt u genieten van een echte relax vakantie

Top 5 Tips bij het boeken van een weekendje weg in Drenthe!