Weekendje weg Friesland

 

Weekendje weg Friesland staat voor een ontspannen vakantie in een schitterende omgeving. Gaat u ontspannen tijdens uw weekendje weg in Friesland? Friesland is een heerlijk provincie om tot rust te komen. Het prachtige landschap wat grenst aan de Waddenzee is zeker een bezoek waard. De omliggende Friese dorpjes met hun eigen taal is leuk om te bezoeken. De accommodaties liggen uniek gelegen in dit mooie landschap. Zo heeft u unieke mogelijkheden tijdens uw weekend weg in Friesland. U kunt zelf kiezen in waar u gaat overnachten. In de stad, op het platteland of dicht bij het water. Daarnaast is Friesland een leuke provincie voor een vakantie met kinderen. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een weekendje weg in Friesland! 

Ontdek de mooie accommodaties voor een weekendje weg in Friesland!

Weekendje weg Friesland

Weekendje weg Friesland: Van stad tot strand…

Zoekt u rust en ruimte? Dan is een accommodatie op het platteland of dicht bij het water ideaal. Een leuke accommodatie voor uw weekendje weg in Friesland is een bed en breakfast in Friesland. Daarnaast heeft u ook keuze uit vakantiehuisjes aan het water of bijzondere hotels! Vanuit een accommodatie in Friesland kunt u veel leuke activiteiten ondernemen. Zo bent u snel vanaf het platteland in de stad of bij de zee. Zo kunt u leuke activiteiten ondernemen in voor alle leeftijden. Geniet tijdens uw weekendje weg in Friesland van het prachtige landschap rond de accommodatie en van de Friese sfeer. 

Gaat u met kinderen een weekendje weg in Friesland? Dan is het Fries scheepvaart museum zeker een aanrader. Ook het wadlopen is leuk voor de jongeren. In Friesland zijn ook veel mogelijkheden om musea of cultuur te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de stad Leeuwarden of het Friese Schaatsmuseum. Maak in Leeuwarden een stadswandeling en geniet van de mooie plekjes in de stad. Zo zijn er in de stad veel mooie bezienswaardigheden te bezichtigen. Leuk voor jong en oud! Beleef een mooi weekendje weg in Friesland!

Top 5 redenen voor het boeken van een weekendje weg in Friesland

  • Cultuur, natuur en de zee komen hier samen!
  • Tijdens uw weekendje weg in Friesland kunt u hier gaan Wadlopen!
  • Prachtig gelegen accommodaties voor uw weekendje weg in Friesland!
  • De Friese taal en sfeer!
  • Het Friese landschap! 

 

Andere populaire weekendjes weg: